HOTELLI

Kylän harjun komistukseksi nousi 2016 syksyllä  Hietalan pihapiirin uusin tulokas Kieringin Lomakylän Majatalo. Yhdessä Hietalan pirtin, Latobaarin ja aittarakennusten kanssa se muodostaa harmonisen ja inspiroivan kokonaisuuden, joka miellyttää silmää ja johon mielellään astuu sisään.

                            Hietala, Kierinki Hotelli, Kierigin Majatalo, Majatalo, Kierinki  

Majatalossamme on  12 upeaa, maalaisromanttisesti sisustettua huonetta, joissa asiakaspaikkoja on yhteensä 24:lle henkilölle. Huoneiden sisustukselle viimeisen silauksen antavat taiteilijaopiskelija Inari Raaterovan maalaukset - joka huoneessa on oma, persoonallinen taulunsa.

Majatalon aulaan astuttaessa törmää lappilaiseen tunnelmaan hirvensarvineen ja aitoine lappilaisine pelkkaraanuineen. Viihtyisässä aulassa on runsaasti tilaa oleskella katsellen televisiota tai vaikka ihastellen taiteilija Teija Raaterovan lappiaiheisia taideteoksia. Aulan yhteydessä on pieni keittiönurkkaus, josta löytyy jääkaappi, keittolevyt, vesipiste, täydellinen ruokailuastiasto sekä kahvinkeitin, vedenkeitin ja mikro.

Kieringin Majatalo, Kierinki hotell, Hotellimajoitus Kierinki Kieringin Majatalo, Kierinki hotell, Hotellimajoitus Kierinki   Kieringin Majatalo, Kierinki hotell, Hotellimajoitus Kierinki  

Majatalon saunaosastolla on pukuhuonetila, avara suihkuhuone sekä tunnelmallinen sauna. Pukuhuoneesta pääsee vilvoitteluterassille.

Majatalomme on anniskeluoikeudetonta aluetta, joten se tarjoaa erinomaiset puitteet esimerkiksi kelkkasafarien väliyöpymispaikaksi, juhlien pitopaikaksi tai oman ryhmäsi illanviettopaikaksi. Tupakanpoltto on koko Majatalon alueen sisätiloissa ehdottomasti kielletty!

Majatalon aamiainen tarjoillaan kaupan ruokailusalissa klo 8.00-10.00 välisenä aikana. Aamiainen kuuluuu huoneen hintaan. Lisämaksusta voi kaupalla nauttia myös lounaan klo 11.00-12.00 välisenä aikana (toivomme, että ilmoittaisit osallistumisesi lounaalle etukäteen). Tilauksesta järjestämme ruokailuja myös Hietalan pirtissä, jossa on A-oikeudet.

Majatalossa on ilmainen Wi-fi sekä ilmainen pysäköinti.

Majatalon vastaanotto toimii Kieringin Kauppa & Kahvilalla sen aukioloaikoina.

Tutustu tarkemmin ja varaa majoituksesi Booking.com -sivultamme.

Kierinki - Kotoisa Lapinkylä

Kierinki on idyllinen Lapinkylä. Se sijaitsee erämaassa, Sodankylän kunnan alueella, noin 70 kilometriä kuntakeskuksesta lounaaseen.

Kylämiljöö on kohtaamispaikka, jonka yhteisöllisyys on merkki elävästä maaseudusta ja sen ympärillä touhuavista ihmisistä. Perinnemaiseman rakennus- ja kulttuuriperinnön säilyttäminen, sekä puhtaat Lapin tuotteet ja aidot ihmiset ovat lähellä sydäntämme.

Kierinki on hyvän elämän tyyssija. Tervetuloa!

Yhteystiedot:
Kieringin Lomakylä Oy
+358 (0)40 809 1610
teija.raaterova@kieringinloma.fi

Yhteydenottolomake