Kieringin kauppa & kahvila

aukioloajat 1.6. - 31.7.

Ma - Pe:  09.00 - 17.30

La:  10.00 . 16.00

Su:  11.00 - 15.00

KOHTAAMISPAIKKA KAIKEN KESKELLÄ

Keskelle kylää sijoittuva Kieringin Kauppa & Kahvila on monipuolisesti päivittäiselintarvikkeita tarjoava Tarmo lähikauppa. Kaupalla palvelee iloinen henkilökunta, ja asiakkaat otetaan vastaan kyläläisinä - olivat he sitten tuttuja tai vieraita. Kaupalta löytyy Veikkaus-piste ja myös kalastuslupien hakeminen onnistuu.

Kaupalla on myytävänä Kierinki Highland-lihatuotteita sekä  paikallisten asukkaiden käsitöitä ja muita matkamuistoja.

KAHVILASTA VIRVOKKEITA

Kahvilan puolella voi istahtaa kiireemmäksi ja nauttia vaikkapa pullakahvit tai arkisin klo 11.00-12.00 tarjolla olevan lounaan. Kahvilassa on myös B-oikeudet ja kesäisin juomansa voi nauttia upealla terassilla, josta on suora näkymä Kierinki Highland-karjan laitumelle.

HERKULLISET LOUNAAT

Kaupalla on tarjolla kotiruoka-lounas arkisin klo 11.00-12.00 hintaan 6,50€. Lounaan hintaan kuuluu pääruuan lisäksi salaatit ja leivät leikkeleineen, ruokajuomana vesi ja mehu sekä jälkiruokakahvi/-tee. Uusi ruokasali tarjoaa ylelliset ja rauhalliset puitteet ruokailulle.

Lounaan saa halutessaan tilata myös kotiinkuljetettuna. Kotipakettiin kuuluu salaatit, pääruoka ja leivät leikkeleineen, ja sen hinta ovelle tuotuna on 9,70€. Lounasruokapalvelusta saa lisätietoa kaupan henkilökunnalta.

MAJOITTUJIEN VASTAANOTTO

Kaupalla toimii sen aukioloaikoina Kieringin Lomakylä Oy:n majoituksen vastaanotto. Tarjolla on ympäri vuoden hotellihuoneita, lomahuoneistoja ja mökkimajoitusta sekä lisäksi kesäaikaan asuntovaunupaikkoja ja telttamajoitusta.

Varaamaan pääset kätevästi klikkaamalla sivun oikeassa reunassa näkyvää sinistä booking.com-sivuston pikalinkkiä.

Lisätiedot ja hinnat löytyvät kotisivujemme Majoitus-osiosta.

BENSA-ASEMA 24/7

Kauppa & Kahvilan pihalla on polttoainejakelupiste, josta on saatavilla polttoainetta 24 h/vrk.

Polttoainevaihtoehdot: 98 E5 ja Diesel. 

Maksuvälineinä käyvät yleisimmät pankki- ja luottokortit. Kaupan aukioloaikoina voi maksaa myös käteisellä.

Tervetuloa – kaikki järjestyy kaupan kautta!

Kierinki - Kotoisa Lapinkylä

Kierinki on idyllinen Lapinkylä. Se sijaitsee erämaassa, Sodankylän kunnan alueella, noin 70 kilometriä kuntakeskuksesta lounaaseen.

Kylämiljöö on kohtaamispaikka, jonka yhteisöllisyys on merkki elävästä maaseudusta ja sen ympärillä touhuavista ihmisistä. Perinnemaiseman rakennus- ja kulttuuriperinnön säilyttäminen, sekä puhtaat Lapin tuotteet ja aidot ihmiset ovat lähellä sydäntämme.

Kierinki on hyvän elämän tyyssija. Tervetuloa!

Yhteystiedot:
Kieringin Lomakylä Oy
+358 (0)40 809 1610
teija.raaterova@kieringinloma.fi