Kieringin kauppa & kahvila

aukioloajat 

Ma - Pe:  9.00 - 17.30

La: 9.00 - 14..00

Su: Suljettu   

kotiruokalounas joka päivä klo 11.00 - 13.00

12,90 € sis. salaatit, lämmin ruoka, leivät, leikkeleet, maito tai mehu, jälkiruokakahvit.

Lounas ryhmille tilaus etukäteen:040 8091610

Karistysleipa Ylamaannaudasta, Kierinki Highland leipa, Kieringin Kauppa & kahvila, Kierinki   Makkarakori, Kieringin kauppa & kahvila, Kierinki Opera pizza, Kieringin kauppa & kahvila, Kierinki Kanakori, Kieringin kauppa & kahvila, Kierinki Aijapizza, Kieringin kauppa&kahvila, Kierinki Hampurilaiset, Kieringin hampurilaiset   

KOHTAAMISPAIKKA KAIKEN KESKELLÄ

Keskelle kylää sijoittuva Kieringin Kauppa & Kahvila on monipuolisesti päivittäiselintarvikkeita tarjoava Tarmo lähikauppa. Kaupalla palvelee iloinen henkilökunta, ja asiakkaat otetaan vastaan kyläläisinä - olivat he sitten tuttuja tai vieraita. Kaupalta löytyy Veikkaus-piste ja myös kalastuslupien hakeminen onnistuu.

Kaupalla on myytävänä Kierinki Highland-lihatuotteita sekä  paikallisten asukkaiden käsitöitä ja muita matkamuistoja.

KAHVILASTA VIRVOKKEITA

Kahvilan puolella voi istahtaa kiireemmäksi ja nauttia vaikkapa pullakahvit tai arkisin klo 11.00-13.00 tarjolla olevan lounaan. Kahvilassa on myös A-oikeudet ja kesäisin juomansa voi nauttia upealla terassilla, josta on suora näkymä Kierinki Highland-karjan laitumelle. 

MAJOITTUJIEN VASTAANOTTO ja aamiaisravintola

Kaupalla toimii sen aukioloaikoina Kieringin Lomakylä Oy:n majoituksen vastaanotto. Tarjolla on ympäri vuoden hotellihuoneita, lomahuoneistoja ja mökkimajoitusta sekä lisäksi kesäaikaan asuntovaunupaikkoja ja telttamajoitusta.

Varaamaan pääset kätevästi klikkaamalla sivun oikeassa reunassa näkyvää  yhteydenottolomaketta tai sinistä booking.com-sivuston pikalinkkiä.

Lisätiedot ja hinnat löytyvät kotisivujemme Majoitus-osiosta.

BENSA-ASEMA 24/7

Kauppa & Kahvilan pihalla on polttoainejakelupiste, josta on saatavilla polttoainetta 24 h/vrk.

Polttoainevaihtoehdot: 98 E5 ja Diesel. 98 E5 sopii kaikkiin bensiikäyttöisiin mopottoreihin, myös pienkoneisiin.

Maksuvälineinä käyvät yleisimmät pankki- ja luottokortit. 

Tervetuloa – kaikki järjestyy kaupan kautta!

Kierinki - Kotoisa Lapinkylä

Kierinki on idyllinen Lapinkylä. Se sijaitsee erämaassa, Sodankylän kunnan alueella, noin 70 kilometriä kuntakeskuksesta lounaaseen.

Kylämiljöö on kohtaamispaikka, jonka yhteisöllisyys on merkki elävästä maaseudusta ja sen ympärillä touhuavista ihmisistä. Perinnemaiseman rakennus- ja kulttuuriperinnön säilyttäminen, sekä puhtaat Lapin tuotteet ja aidot ihmiset ovat lähellä sydäntämme.

Kierinki on hyvän elämän tyyssija. Tervetuloa!

Yhteystiedot:
Kieringin Lomakylä Oy
+358 (0)40 809 1610
teija.raaterova@kieringinloma.fi

Yhteydenottolomake