Ohjelmaa ja tekemistä

Kieringissä voi tehdä vaikka ja mitä. Mahdollista on huvitella tapahtumissa, kalastaa, sienestää ja marjastaa, ajella moottorikelkalla, hoivata ylämaankarjaa, tunnelmoida sodalta säästynyttä Lapin kylää ja herkutella myös ravintolassa. Kierinki tarjoaa myös ohjattua ohjelmaa eri-ikäisille.

Moottorikelkkailua kieringissä Moottorikelkkailua kieringissä

Linkkiä klikkaamalla pääset Sodankylän kunnan kelkkareittisivulle, jossa reitit on kuvattuna. Umpilumen kelkkailu alueellamme on mahdollista opastettuna. Kysy lisää kaupan henkilökunnalta  tai ota yhteyttä yhteydenottolomakkeen kautta.

 Kierinki esittelyvideo

 Kylän esittelyvideo on tehty yhdessä kyläläisten  ja Kylä kuvaa -hankkeen kanssa. Esittelyvideolla kerrotaan mitä kylässä voi tehdä ympäri vuoden.

 

 

 

Kieringin opaskartta 2015    

Tarkempaa tietoa: Teija  Raaterova +358 (0)40 809 1610 teija.holopainen@holopaiset.fi.

Kierinki - Kotoisa Lapinkylä

Kierinki on idyllinen Lapinkylä. Se sijaitsee erämaassa, Sodankylän kunnan alueella, noin 70 kilometriä kuntakeskuksesta lounaaseen.

Kylämiljöö on kohtaamispaikka, jonka yhteisöllisyys on merkki elävästä maaseudusta ja sen ympärillä touhuavista ihmisistä. Perinnemaiseman rakennus- ja kulttuuriperinnön säilyttäminen, sekä puhtaat Lapin tuotteet ja aidot ihmiset ovat lähellä sydäntämme.

Kierinki on hyvän elämän tyyssija. Tervetuloa!

Yhteystiedot:
Kieringin Lomakylä Oy
+358 (0)40 809 1610
teija.raaterova@kieringinloma.fi

Yhteydenottolomake