Taidegalleria

Taiteilija Teija Holopainen on Hietalan emäntä ja Kieringin Lomakylä Oy:n yrittäjä. Teija on opiskellut kuvataidetta ja taidehistoriaa Lapin Yliopistossa vuosina 2006 - 2011. Hänen taiteensa kertoo Lapin symboliikasta, värit ovat voimakkaita, ilmaisu ekspressiivistä ja osin abstraktia.

Teija Holopainen kuuluu Lapin kuvataideseura Palas ry:n taiteilijoihin ja on toiminut taideseuran  puheenjohtajana kolme vuotta.

Pohjoisen Lapin aarteita

Hietalan pihapiirissä sijaitsevassa Pikkupuoli-rakennuksessa on Lapin aarteita myyvä taidegalleria. Galleria toimii esittely- ja myyntitilana Hietalan emännän, taiteilija Teija Holopaisen teoksille sekä inspiroivana tilana kokouksille, merkkipäiville tai vaikka yksityisille illallisille.

Galleriatila on avattu komean, vaaleankeltaisen Hietalan talon pihapiiriin syksyllä 2014. Taidegalleria sijaitsee Hietalan Pikkupuolella, joka on vuodelta 1924.

Taiteilija Teijaan ja hänentaiteeseen voi tutustua myös nettisivuilla. Klikkaa valikon taidegalleriaa ja ihastu. Tervetuloa!

 

 

Kierinki - Kotoisa Lapinkylä

Kierinki on idyllinen Lapinkylä. Se sijaitsee erämaassa, Sodankylän kunnan alueella, noin 70 kilometriä kuntakeskuksesta lounaaseen.

Kylämiljöö on kohtaamispaikka, jonka yhteisöllisyys on merkki elävästä maaseudusta ja sen ympärillä touhuavista ihmisistä. Perinnemaiseman rakennus- ja kulttuuriperinnön säilyttäminen, sekä puhtaat Lapin tuotteet ja aidot ihmiset ovat lähellä sydäntämme.

Kierinki on hyvän elämän tyyssija. Tervetuloa!

Yhteystiedot:
Kieringin Lomakylä Oy
+358 (0)40 809 1610
teija.raaterova@kieringinloma.fi

Yhteydenottolomake