Big heart

Kieringin karja ei ole tehotuotettua. Ruokinnassa ei ole käytetty väkirehuja tai teollisia valmisteita, vaan ainoastaan Lapin tuorerehua tai kuivaheinää. Lajityypin mukaisessa ympäristössä eläessään eläimet eivät sairastele, joten eläimillä ei ole lääkityksiä eikä siis lihassakaan ole jäämiä lääkkeistä tai hormoneista.

Emot huolehtivat vasikoista, imettävät niitä vuoden ikäisiksi, jonka jälkeen ne vierottavat ne itse. Uusi vasikka syntyy melkein kaikille emoille joka vuosi. Lehmien laumaa johtaa sonni, Picasso nimeltään.  Sen tehtävänä on sekä huolehtia laumastaan, että astua jokainen laumansa lehmä. Siitossonni vaihdetaan joka kolmen vuoden välein.

 

Kierinki - Kotoisa Lapinkylä

Kierinki on idyllinen Lapinkylä. Se sijaitsee erämaassa, Sodankylän kunnan alueella, noin 70 kilometriä kuntakeskuksesta lounaaseen.

Kylämiljöö on kohtaamispaikka, jonka yhteisöllisyys on merkki elävästä maaseudusta ja sen ympärillä touhuavista ihmisistä. Perinnemaiseman rakennus- ja kulttuuriperinnön säilyttäminen, sekä puhtaat Lapin tuotteet ja aidot ihmiset ovat lähellä sydäntämme.

Kierinki on hyvän elämän tyyssija. Tervetuloa!

Yhteystiedot:
Kieringin Lomakylä Oy
+358(0)300 472293 0,64€/min + pvm/mpm
teija.raaterova@kieringinloma.fi

Yhteydenottolomake