Mukavaa majoitusta Kieringin lomakylässä

Uusittu Kieringin lomakylä sijaitsee Pohjois-Suomessa, 65 kilometriä Sodankylästä. Tarjolla on modernia ja viihtyisää majoitusta: hotellihuoneita, lomahuoneistoja, mummonmökkejä, telttamajoja ja karavaanari paikkoja.

Majoituksen vastaanottona ja infopisteenä toimii Kieringin Kauppa & Kahvila sen aukioloaikoina. Varaamaan pääset kätevästi klikkaamalla sivun oikeassa reunassa olevaa sinistä Booking.com-pikalinkkiä.

Tyylikäs majatalomme

Kieringin Majatalo on avattu marraskuussa 2016. Täysin uudessa, maalaiskylään sopivassa majatalossa on 12 kahden hengen huonetta, aulatilat sekä saunatilat asiakkaille.

Kierinki Hotell, Kierinki Inn, Kieringin Majatalo Kierinki Hotell, Kieringin Majatalo, Kierinki Inn   Kierinki Hotell, Kieringin Majatalo Suanan suihkutilat, Kieringin Majatalo, Kierinki Hotell suihku- ja wc tilat huoneissa, Kierinki Majatalo    Sauna, Kierinki Hotell, Kieringin Majatalo   suihkutilat, Kierinki Majatalo

Kuvia mummonmökeistä

Mummonmokit, Niilola olohuone    Mummonmokit, Nasi makuuhuone   Mummonmokit, Niilola makuuhuone 

LOmakylä ja telttakylä

Lomakyla Telttamajoitus   Huoneisto 35m2  Huoneisto, makuuhuonePieni huoneisto, LomakylaHuoneistot, olohuone    

Kylän harjun päällä sijaitseva kaunis Hietalan perinnetalo palvelee kokouksissa, juhlatilaisuuksissa, häiden tai syntymäpäivien pitopaikkana tai vaikka oman ryhmäsi illavietoissa. Yli satavuotias tila tarjoaa juhlavat puitteet millaiseen tilaisuuteen tahansa.

Suosittuja aktiviteetteja ovat metsästys, kalastus, vaellus, marjastus ja sienestys. Talvella alueella voi hiihtää, tehdä moottorikelkka-ajeluita, pilkkiä  ja pulkkailla. Pyhä-Luoston kansallispuisto on 149 kilometrin päässä, lähin hiihtokeskus Levi on reilun tunnin ajomatkan päässä, hiukan etäämpänä on Ylläs.

Tutustu tarkemmin tarjontaan ja varaa majoitus Booking.com -sivultamme.

Kierinki - Kotoisa Lapinkylä

Kierinki on idyllinen Lapinkylä. Se sijaitsee erämaassa, Sodankylän kunnan alueella, noin 70 kilometriä kuntakeskuksesta lounaaseen.

Kylämiljöö on kohtaamispaikka, jonka yhteisöllisyys on merkki elävästä maaseudusta ja sen ympärillä touhuavista ihmisistä. Perinnemaiseman rakennus- ja kulttuuriperinnön säilyttäminen, sekä puhtaat Lapin tuotteet ja aidot ihmiset ovat lähellä sydäntämme.

Kierinki on hyvän elämän tyyssija. Tervetuloa!

Yhteystiedot:
Kieringin Lomakylä Oy
+358(0)300 472293 0,64€/min + pvm/mpm
teija.raaterova@kieringinloma.fi

Yhteydenottolomake