Ohjelmaa ja tekemistä

Kieringissä voi tehdä vaikka ja mitä. Mahdollista on lumikenkäretket, ajelut moottorikelkalla tai koiravaljakolla, hoivata ylämaankarjaa tai poroja, tunnelmoida sodalta säästynyttä Lapin kylää ja herkutella myös ravintolassa. Potkukelkkoja tai muovipulkkia on mahdoillista saada koko matkan ajaksi käyttöösi. Kierinki tarjoaa myös ohjattua ohjelmaa eri-ikäisille. 

Metsästys

Lupa-alueet: maunu 2613, vasaselkä 3606, pomo-rajala 3617

Lupa-alue 2613, Maunu 2613, metsästyslupa, maalintulupa, kanalinnun metsästys, Kierinki, Sodankylä, Lappi

Moottorikelkkailua kieringissä 

Sodankylän kunnan kelkkareittisivustolla reitit on kuvattuna (linkki aukeaa uuteen ikkunaan). Umpilumen kelkkailu alueellamme on mahdollista opastettuna. Kysy lisää yhteydenottolomakkeen kautta.

MOOTTORIKELKKASAFAREILLE KIERINGISTÄ

Haluatko lumiseen erämaahan turvallisesti? Tarjoamme räätälöityjä kelkkasafareita asiakkaidemme toivomuksen mukaisesti. Tässä muutamia esimerkkejä:

Safari Kumputunturille kesto 6 h, 180 km, sis. maastoruokailu, opastus.  

Maunukairan ympäriajo kesto 6 h, 160 km, sis. maastoruokailu tai käynti Särestöniemen museokahvilassa, opastus

Moottorikelkoilla jääkalastukseen 3 h,  30 h, sis. nokipannukahvit ja makkarat ulkotulilla, opastus. 

Kysy lisää, tai varaa safari jo majoituksen varauksen yhteydessä. Helpoiten se onnistuu yhteydenottolinkin kautta.

Moottorikelkkasafarit, safarit, moottorikelkka, kelkkailu, Kierinki, snowmobiling, snowmobile porotilavierailut, porot, reindeer farm, visit reindeerfarm, Kierinki, Lappland   Revontulet, Aurora Borealis  moottorikelkkailu, kierinkgin kokoontumisajot, kelkkailu, kierinki Revontulet, Aurora Borealis

Poroihin tutustumaan

Poroelinkeino on vanhimpia lappilaisia ammatteja. Järjestämme porotilavierailuja asiakkaillemme aitoon ympäristöön. Voit päästä ruokkimaan poroja ja kuulemaan tästä artisesta ammatista. Varaa porotiliavierailu jo majoituksen varaamisen yhteydessä yhteydenotto linkin kautta.

Porotilavierailut, porosafarit, hyskyajelut, koiravaljakko, Kierinki, Sadankylä, Lappi

Huskykoiravaljakolla lumiseen metsään

Koiravaljakkoajo on ihana elämys, joka kannaattaa kokea ainakin kerran Lapin matkan aikana. Kauttamme voi varata koiravaljakkoajelun lumiseen erämaahan. Pelkästään automatka koiravaljakkotilalle halki Lapin erämaan on elämys. Perillä kuulemme valjakkokoirien historiaa ja esittelyn niiden hoidosta, valjastamme koirat ja pääsemme koirien mukana lumiseen metsään. Koirat nauttivat tästä ja taatusti sinäkin. 

 Kierinki esittelyvideo

 Kylän esittelyvideo on tehty yhdessä kyläläisten  ja Kylä kuvaa -hankkeen kanssa. Esittelyvideolla kerrotaan mitä kylässä voi tehdä ympäri vuoden.

Kieringin opaskartta 2015    

Tarkempaa tietoa: Teija  Raaterova +358 (0)40 809 1610

Kierinki - Kotoisa Lapinkylä

Kierinki on idyllinen Lapinkylä. Se sijaitsee erämaassa, Sodankylän kunnan alueella, noin 70 kilometriä kuntakeskuksesta lounaaseen.

Kylämiljöö on kohtaamispaikka, jonka yhteisöllisyys on merkki elävästä maaseudusta ja sen ympärillä touhuavista ihmisistä. Perinnemaiseman rakennus- ja kulttuuriperinnön säilyttäminen, sekä puhtaat Lapin tuotteet ja aidot ihmiset ovat lähellä sydäntämme.

Kierinki on hyvän elämän tyyssija. Tervetuloa!

Yhteystiedot:
Kieringin Lomakylä Oy
+358 (0)40 809 1610
teija.raaterova@kieringinloma.fi

Yhteydenottolomake