Ravintola

Hietalan talon viihtyisät tilat ja laadukas ravintola ovat käytettävissä kokouksiin, perhejuhliin ja muihin tapahtumiin. Tarjoamme lappilaista ruokaa aidossa, tunnelmallisessa miljöössä. Ylämaannauta on todellista lähiruokaa, sillä laitumelle näkee suoraan Hietalan portailta.

Perinneravintolana toimivan päärakennuksen vieressä sijaitsevat ohjelmapalvelukäyttöön tarkoitetut Maailman pienin pubi, Latobaari, Pikkupuoli sekä viinikellari. Ravintolalla on A-oikeudet ja se on avoinna tilauksesta ryhmille sekä tapahtumien aikaan.

Hietalan tarjoilijat   Riimisuolattua naudanlihaa Hietala   Juhlaillallinen Hietala   Poikkihuilu ja akustinen kitara Latobaari   Hietala, kokoukset   Hietalan Latobaari_1   Hietalan Latobaari   Hietala sali 2014  Lakkiaiset

 

 

Kierinki - Kotoisa Lapinkylä

Kierinki on idyllinen Lapinkylä. Se sijaitsee erämaassa, Sodankylän kunnan alueella, noin 70 kilometriä kuntakeskuksesta lounaaseen.

Kylämiljöö on kohtaamispaikka, jonka yhteisöllisyys on merkki elävästä maaseudusta ja sen ympärillä touhuavista ihmisistä. Perinnemaiseman rakennus- ja kulttuuriperinnön säilyttäminen, sekä puhtaat Lapin tuotteet ja aidot ihmiset ovat lähellä sydäntämme.

Kierinki on hyvän elämän tyyssija. Tervetuloa!

Yhteystiedot:
Kieringin Lomakylä Oy
+358 (0)40 809 1610
teija.raaterova@kieringinloma.fi

Yhteydenottolomake